Kesäretket verkkokaupassa

Kesäretket verkkokaupassa

Savo Naturen kesäretket löytyvät nyt verkkokaupasta. Valikoimassa on ns. privaattiretkiä, joita voit varata omalla porukalla tai vaikkapa ihan yksin. Voit siis halutessasi varata retken henkilökohtaisella opastuksella. Nämä kesäretket ovat valmiina tuotteina tiettyinä päivinä ja tiettyyn kellonaikaan. Valmiit retkipaketit voit tilata ja maksaa suoraan verkkokaupassa.

Osa retkistä on tilaustuotteita, jotka voi varata haluamallesi päivälle ja haluamallasi ohjelmalla sekä kohteella. Kaikki retkikohteet ja sisällöt ovat räätälöitävissä juuri sinulle sopivaksi retkeksi. Näitä tilattavia retkituotteita voit kysyä suoraan sähköpostilla matti@savonature.fi.

Lisäksi verkkokaupasta löytyy viikottaisia takuulähtöjä, joissa vähimmäisosallistujamäärä on neljä. Tällöin siis kesäretket toteutuvat. Näille retkille voi siis ilmoittautua yksin tai pienellä porukalla tai vaikkapa perheen kesken.

Tee varaus verkkokaupasta tai ole yhteydessä! Verkkokauppaan pääset suoraan TÄSTÄ, nettisivujen etusivun painikkeesta tai Retket -sivulta.

Verkkokauppa päivittyy jatkuvasti, joten käy tsekkaamassa mitä tällä kertaa löytyy!

Toivotaan hyviä retkeilysäitä ja vilkasta luontokesää!

Verkkokaupan etusivu